Back to Top
Keresés a webshopban
Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés cikkekben
Keresés - Hírcsatornák
Keresés - Webes hivatkozások
Keresés - Címkék

Zuhanyra szerelhető vízszűrő 1 db szűrőbetéttel

E-mail
Egyszerűen a zuhanyra, kád csaptelepre szerelhető hatékony víztisztító berendezés.

14500 Ft
Pár hét2.gif
Fürdöszobai vizszürö 5
Fürdöszobai vizszürö 6
Fürdöszobai vizszürö 1
Leírás

A tartályba egy több rétegű szűrőt kell belehelyzni, mely az átfolyó vízből kivonja, és megköti a sok esetben jelen lévő növényvédő szereket, gyógyszereket, hormonokat, illetve a különféle vegyszerek sokaságát. Hatékonyan köti meg az oldott gázokat, a műtrágyaszármazékokat, fenolokat, ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Eltávolítja a klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt előfordulhatnak.

Pár mondatban érdemes bővebben említést tenni az aktív szénről. Az aktív szén, más néven orvosi szén, egy nagyon hasznos természetes anyag, melyet növények elszenesítésével állítanak elő. Már nagyon régóta alkalmazott szer a gyógyászatban is. A borászatban is alkalmazzák íz-, illat- vagy a bor színének szelektív megkötésére.

Jellemzője, hogy magához vonzza, és megköti a baktériumokat, vírusokat, és egyes vegyi anyagok fajtáit. Megköti a permetszereket, gyomirtókat, hormonokat, sőt még a radioaktív anyagok egy részét is, valamint a gyógyszereket. Az orvoslásban vírusok, baktériumok által okozott hasmenés esetén hatásosan alkalmazzák.

Az aktívszenes vízszűrő alkalmazásával sokkal lágyabb, vízkőmentesebb vizet kapunk, mellyel mosógépünket, mosogatógépünket is megóvhatjuk a vízkőtől. 

A szűrőbetétet 6 havonta szükséges cserélni!

Műszaki adatok:

Szín: ezüst

Anyaga: ABS

Hőmérséklet tartomány: 4 ~ 60 Celsius

A csomag tartalma:

1 db zuhanyszűrő, 1 db szűrőbetét

A készülékhez itt érhető el szűrőbetét!